Branislava Simić

Kada si student teško ti je da našes motivaciju za ućenje. Moj trener Vukela pomogao mi je, ne samo oko dobrog izgleda već i oko moje organizacije i bolje koncentracije na fakultetu. Zbog obimnog učenja javljali su mi se bolovi u leđima ali uz pomoć mog trenera uspeli smo to izlečiti.
Ovo su samo neki od benefita i razloga zašto bi ljudi trebali trenirati.
Moja preporuka je Vukelić Branislav.
 

Stojan Dangubić

Vukelu poznajem preko 20 godina, iz perioda kada smo igrali košarku.
I tada je bio pravi sportista pun energije i pozitivnog pogleda na ono šta sport dobro nauči čoveka.
A to je da bez svakodnevnog treninga i bez hiljade ponavljanja nema napretka.
Kao personalni trener je neko ko nesebično svaki trening daje svoj maksimum i za svaku je preporuku kada želite da počnete da trenirate.
 

Snežana Debelnogić

Moja priča počinje prije šest mjeseci, preselenjem iz Sarajeva u Novi Sad. Razlog je posao kojim se bavim. Manjak kondicije, brzo zamaranje i nedostatak energije, velika količina stresa, cjelodnevni sjedeći posao i kao posljedica svega toga je došao visak kilograma. Sve to bio je razlog da potražim pomoć personalnog trenera.

Obzirom da nikoga nisam poznavala u Novom Sadu jedini način da nađem personalnog trenera bio je internet. Tako sam i došla do Branislava, pogledala reference, preporuke njegovih klijenata i shvatila da je to ono sto tražim. Kontaktirala sam ga i dogovorili smo prvi radni sastanak. Kroz razgovor sa njim sam vidjela da je krajnje profesionalan u poslu kojim se bavi, da jako ozbiljno i predano pristupa svakom klijentu što mi se jako dopalo i znala sam da sam na pravoj adresi. Treniram već par mjeseci i jako sam zadovoljna rezultatima. Opravdao je povjerenje koje sam mu ukazala, predan je poslu koji radi, posvecen, ozbiljan i profesionalan, motiviše Vas kada ste loše, što se meni zna desiti, i trudi se da Vam vrati osmjeh na lice. Izuzetan je čovjek, dobar, vrijedan i uporan i tu svoju pozitivnu energiju nesebično prenosi na klijente. Zadovoljstvo je raditi sa njim.

Od sveg srca želim da preporučim trenera Vukelić Branislava, vrhunskog profesionalca, svima koji žele da promjene svoj izgled, a uz to da budu zdravi. Za sve one koji žele da rade sa pravim profesionalcem, čovjekom koji svoje znanje i vještine kombinuje na najbolji mogući način da zajedno sa Vama dođe do željenog rezultata, rezultata koji Vi želite.
 

Marko Kosanović

Prošle godine sam imao problema sa leđima zbog prirode mog posla. Upoznao sam Vukelu koji je razumeo moje potrebe i želje i izašao u susret da mi pomogne da ih ostvarim. Savestan, strpljiv i istrajan, inspirisao me je da se posvetim fizičkom zdravlju kroz redovno treniranje i zdravu ishranu. Uz njega sam naučio da ne gledam na ove stvari kao obavezu, vec kao izazov. Kao ideal ka kojem želim da stremim.


Danica Aleksić

Imala sam problema sa zdravljem otkad znam za sebe. Ali u prethodnih par godina se znatno pogoršalo, i to se ocrtalo na mom telu. Uvek sam trenirala, išla u teretanu, na pilates, ali ništa mi nije pomagalo, i moje samopouzdanje se lagano smanjivalo. Nisam videla izlaz iz ove situacije, tražeći način da se pomirim se sa činjenicom da ću zauvek izgledati ovako. Međutim, videla sam meni blisku osobu kako se polako menja. Kako mu se kile tope, oblik tela menja, iako mu se posao sastoji iz sedenja ceo dan. Pomislila sam možda i ja mogu tako, samo kad bih saznala šta on to tačno radi! I odao mi je svoju tajnu - počeo je da ide kod personalnog trenera.

Nisam znala šta da očekujem, bojala sam se prvog susreta. Hoće li me taj zdrav i fizički aktivan čovek osuđivati, da li će imati razumevanja za moje probleme? Nisam se ni nadala da ću se sresti sa jednom ovako kvalitetnom osobom! Vukela me je pažljivo saslušao, iako sam puno pričala. Kad sam došla na prvi trening, videla sam da je skrojio vežbe po mojoj meri. Trudio se da mi bude sasvim dobro, bez obzira na sve moje probleme. Čak šta više, kad mu javim da mi je loše i da neću moći da dođem, zove me da vidi kako sam, i pošalje mi poruku da se uveri da sam dobro. Ukoliko želite jednog savesnog trenera koji će vas svojim pozitivnim stavom i razmišljanem motivisati da zavolite teretanu, i ukoliko želite da vidite prave, dugotrajne rezultate, savetujem vam da mu se javite!
 

Sanja Cvijanović

Vukela je izuzetno profesionalan trener, istrajan u tome da pomogne klijentu u ostvarivanju zeljenih rezultata, podsticuci na redovne treninge i navodeci na pravilnu ishranu. Postigla sam uz njegovu pomoc zeljeni cilj za 2 meseca (koji je bio 5 kila manje) i promenila nacin razmisljanja u pogledu treninga i ishrane.
 

Bojana Tošić

Trebalo mi je nekoliko godina da se nateram da treniram, ali sam odavno znala da će moj trener biti baš Vukela, upravo zbog sjajnih rezultata njegovih zadovoljnih klijenata. Dobar, vredan, uporan i duhovit čovek, koji me je motivisao da zavolim treninge. Što je najbitnije, moj šećer je mnogo bolji posle treninga, jer sam dijabetičar. Svaka preporuka od mene za dragog Vukelu!
 

Ljiljana Gostović

Celodnevni, usamljeni, sedeći posao u koji sam rado pobegla posle iznenadnog gubitka supruga napravio je od ekstremno aktivne i društvene osobe ekstremno statičnu i zatvorenu osobu.Rezultat svega toga bio je: loše opšte stanje, kondicija na nuli, izgled - spolja gladac a unutra jadac, značajan višak kilograma.

U jednoj šetnji po parku sa dvetogodišnjim unukom kao šamar otrežnjenja došla mi je sopstvena rečenica: Čekaj, ne može baka da te stigne! A ako Bog da, nadam se, biće ih još. Kad prohodaju ta mala stvorenja su odmah spremna za Olimpijadu.Dakle, rešenje moram pronaći.Ili ću se ja osposobiti da čuvam njih ili će oni biti prinuđeni da čuvaju mene.

Zdravo se hranim godinama. Postim sve postove. Hodam najmanje 8-10 kilometara dnevno. Plivam sve dok traje sezona. Šta još? Promena posla? Vežbanje?

Dam otkaz i osmislim sopstveni posao.Počnem sa vežbama kod kuće.I ništa! Rezultat nekoliko istegnuća mišića, razočarenje, gubitak volje... Shvatim da sam nestručna da samoj sebi pomognem.Počnem da se raspitujem. To me dovede do skupljanja ceduljica sa imenima stručnjaka, koje su se gomilale.Onda presečem. Uzmem ceduljice, odvojim ih po imenima, uzmem najveću gomilu. Potražim broj tog čoveka i evo me!

Sa 63 godine takvu odluku nije lako doneti. Nije bilo lako meni a ni Branislavu. Usledilo je nekoliko razgovora, međusobnog procenjivanja i sada sarađujemo. Privukla me ozbiljnost i stamenost.

Na mesečnom nivou odlazim na merenja u Pokrajinski zavod za sport i medicinu i obavim kompletnu laboratoriju u zdravstvenim ustanovama.Fantastično!Rezultati su bili vidljivi već nakon mesec dana.Opšte fizičko i psihičko stanje mi je odlično.

Šta je Branislav uradio?

Prilagodio je vežbe mom stanju i mojim godinama.Ubio je monotoniju teretane.Ubedio me je da mogu ono što nisam ni sanjala.Dodao je dva obroka u moju dnevnu ishranu (na jedvite jade, priznajem)kad sam počela da mu verujem, a mršavim.Učinio je da se osećam sposobnija i za stvari van teretane.Postao je moja univerzalna podrška. Treba li još nešto?

Od sveg srca ga preporučujem svakom ko kaže: Ja to ne mogu! Neka dođe i dogovori se sa Branislavom, koji mirno kaže: Možete! I moći ćete sigurno.Njegova profesionalnost je zaista visokog nivoa.Aleksandar Matić

Sve se može kad se hoće, odnosno što bi Vuki rekao "Menjajte svoj izgled načinom razmišljanja!"

U roku od 4 meseca sam skinuo 18kg. Svaka kap znoja vredela je ovog rezultata. Samo pravilna ishrana, red, rad i disciplina, i što je najvažnije - strpljenje!

Cilj mi je bio da skinem 20 kg, ali i ovo je odličan rezultat. Na ovome se nećemo zaustaviti, idemo dalje da se više nikad ne vrate kilogrami.
 

Danijela Ivanović

Ukoliko želite da počnete da vežbate, a nemate naviku ili niste karakter, predlažem personalnog trenera Branislava Vukelića. Moje iskustvo je upravo takvo. Trener je taj koji me je svojom posvećenošću naterao da redovno dolazim na treninge. Ni u jednom momentu mi nije bilo dosadno jer se trudio da mi svaki trening bude drugačiji i ubrzo sam zavolela fitnes i teretanu. Nakon prvog treninga i testiranja sagledao je moje slabe tačke i radili smo na njima. Od tada izgubila sam više od 5 cm u struku, 4-5kg, telo mi se preoblikovalo, imam više energije, mnogo bolje izgledam i što je najvažnije zdravija sam. Svima bih preporučila mog trenera koji vas uči kako da promenite svoj izgled načinom razmišljanja!

Hvala ti Branislave!
 

Ženja Drača

Personalni trener je tu da vas svojom voljom i znanjem dovede do željenih rezultata. Ali, pravi personalni trener je osoba koja će se i pored predhodno navedenih veština, založiti da Vam pridoda energije i snage onda kada mislite da ne možete, da sa Vama nesebično podeli svoje znanje čak i kada fizički niste tu, da se prilagodi Vašim individualnostima, ali pritom održi profesionalizam na najčistijem nivou, i sve to samo zato što mu je stalo do Vas kao osobe, kao prijatelja. Kao izuzetno aktivni sportista i veliki podržavatelj zdravog života i ispravne ishrane, saradnja sa Vukelom omogućila mi je da kvalitetno primenim rečenicu "Menjajte svoj izgled načinom razmišljanja!" i naučim da slušam svoje telo i iskoristim potencijale na pravi način, kako u sferi sporta, tako i svakodnevnog života.
 

Slavica Pajić

Celog života sam bila vitka iako se nikada nisam bavila nekim sportom. Nakon 28 godine zbog neurednog života i raznih stresova počela sam da se gojim, ali tome nisam pridavala veliku važnost. Kada sam shvatila da sam od S veličine koju sam nekada nosila došla do toga da mi je potrebna L i XL veličina bila sam u šoku! Shvatila sam da moram nešto da preduzmem. Usled viška kilograma moje telo je postalo veoma tromo, lako sam se zamarala, loše sam spavala, budila sam se umorna, krvna slika mi je bila loša... Napominjem da sam kao posledicu naglog gojenja imala probleme sa lumbalnim delom kičme i da je to bio primarni razlog zašto sam odlučila da angažujem personalnog trenera.

Kada sam pre godinu dana počela da treniram sa Branislavom moram priznati da nisam očekivala rezultate kakve smo postigli. Pored činjenice da sam smršala 20 kg postoji još mnogo pozitivnih promena koje su se desile kao posledica napornih treninga i promene načina razmišljanja. Uz nesebično zalaganje Branislava kao trenera, njegove savete u vezi ishrane i podršku u trenucima kada čovek želi da odustane uspela sam da vratim svoju staru kilažu i što je još važnije osmeh na lice. Sjajno se osećam, puna sam energije, a treninzi mi pomažu da se lakše nosim sa svakodnevnim problemima. Moram napomenuti da je pored toga što je višak kilograma u vidu masti nestao, moje telo postalo zategnuto i čvrsto, a na problem sa leđima sam potpuno zaboravila.

Svesna sam da sama nikada ne bih uspela da postignem ovakve rezultate i zato želim da izrazim neizmernu zahvalnost i preporučim personalnog trenera Branislava Vukelića kao vrhunskog profesionalca svim ljudima koji žele da promene svoj izgled i poboljšaju opšte psihofizičko stanje.

Ana Paroški

Divim se mom treneru koliko ima strpljenja za mene. Bude dana kad stvarno nisam raspoložena za vežbanje, ali me svaki put motiviše, njegov smisao za humor i energični duh je inspirativan. Vuki gleda osobu u potpunosti kako fizički, tako mentalno i emotivno. Posle tri godine sarađivanja ja sam jača, fleksibilnija i što je najbitinije zdravija sam.

Dušan Mrđen

Radim sa Vukijem već skoro 5 godina, i ne planiram da odustanem u skorije vreme. Jako mi prija Vukijev energičan i pozitivan stav, kao i način na koji prilazi svom poslu. Mislio sam da će mi dolazak u teretanu vrlo brzo postati monoton, ali Vuki se maksimalno trudi da nijedan trening ne izgleda isto, i da se iste vežbe ne ponavljaju često. Uz malo truda i konsultacije sa trenerom, uspeo sam da regulišem svoju ishranu i zdravije da se hranim. Zadovoljan sam energijom koju Vuki donosi na treninge i načinom na koji komunicira sa svojim klijentima.Aleksandra Doronjski

Branislava sam upoznala kao kondicionog trenera moje ćerke! Nisam ni slutila da će mi toliko pomoći u ponovnom dobijanju stare telesne težine i oblika tela! Pun optimizma i predan radu, svaki trening sa potpunom posvećenošću poslu i klijentu! Preporučujem!Jelena Filipović

Odlučila sam da se pozabavim svojim izgledom. Počela sam da menjam način ishrane i krenula u potragu za svojim personalnim trenerom jer je teretana za mene bila nešto sasvim novo. Jedna prijateljica mi je preporucila Branislava Vukelića i beskrajno sam joj zahvalna zbog toga. Treninzi su veoma zanimljivi ali i intezivni što je meni od samog početka bilo veoma važno. Najviše sam se plašila dugih i dosadnih treninga u teretani. Sada sam saznala da to ne mora da bude tako. Presrećna sam sa rezultatima koje sam postigla za ovih godinu dana otkad treniram sa Branislavom. On je moj pravi izbor!
 

DJ Maki Maus & DJ Markoni

Od kada radimo sa Vukelom, svako jutro nam je lepše i zanimljivije, osećamo se bolje i raspoloženije, što bismo svima Vama preporučili.


Dario Džaić

Nisam ni slutio da je moguće imati fenomenalne rezultate za relativno kratak vremenski period, rezultate kakve sam ja postigao trenirajući sa Branislavom. Branislav je vrhunski profesionalac i perfekcionsta, čovek koji poznaje i voli svoj posao. Pomogao mi je da promenim nacin razmišljanja, način ishrane i dodatno me motivisao za treninge. Rezultati koje smo postigli su fenomenalni, kompozicija mog tela je promenjena, višak kilograma je nestao. Branislav je zasigurno najbolji personalni trener, ali i jedan od najboljih ljudi koje sam upoznao. Neverovatno pošten, konkretan i posvećen svom poslu i klijentu, trener koji je na raspolaganju svom klijentu 24h sata, zaista neverovatno predan svom poslu. Srdačno preporučujem personalnog trenera Branislava svima koji žele da treniraju, rezultati ne mogu da izostanu, fascinantan kao trener ali i kao čovek od reči koji ispunjava sve što kaže. Topla preporuka svima, rezultat je zagarantovan!


Milorad Gajić, Miša

Da nisam počeo da treniram sa ličnim trenerom, nikada se ne bih naterao da budem tako redovan na treninzima. Vukela je odradio svoje i pokazao mi da mogu uz sve obaveze da dolazim na treninge i što je najvažnije, da uživam u njima. Imam 50 godina i mnogo se bolje osećam od kada sam počeo da radim sa Vukelom. Veoma je posvećen klijentu i ima veoma profesionalan odnos prema našim treninzima. Ko god da se dvoumi da li da krene sa treninzima, ja bih mu preporučio Branislava Vukelića i neće se pokajati.


Srđan Komljenović

Svaka preporuka ukoliko ste u situaciji kao i ja kad sam kretao tj. niste bas upoznati sa svetom vezbanja i takvim nacinom zivota, Vukela se veoma trudi da vam objasni benefite svake vezbe, nacina ishrane i generalno kvalitetnijeg i zdravijeg zivota, prvi put kada sam krenuo na treninge sa njim vrlo brzo sam imao i rezultate i ukoliko se odlucite za Vukelu znam da cete imati i vi, strpljenje rad i rezultati ce doci, pored toga moram i da pohvalim da seVukela stvarno trudi da vam izađe u susret sa terminima i svim sto mnogo znaci ljudima sa neredovnim rasporedom, sve pohvale za Vukelu.
 

Relja Kojić

Vukela je veoma strpljiv, profesionalan, i pomaže mi da stignem do moje željene težine. Uvek pazi na mene da radim sve vežbe pravilno i bezbedno. Jako mi je drago da radim sa njim i moje zdravstveno stanje se popravlja svakodnevno. Zahvalajući treninzima sa Vukelom moj život postaje lepši a ja lakši. Hvala Vukela!Partneri