PhD dodaci ishraniVažno o proizvodu:

- 34 grama proteina po serviranoj dozi od 50 grama.
- Sadrži Whey Protein, protein mleka i Soja protein
- Sadrži CLA i L-karnitin, manje od 3G šećera po obroku.
- 5 neverovatnih PhD ukusa

Dijetalni proizvodi od surutke spadaju u najpopularnije proizvode koji imaju za cilj, visok nivo proteina, nizak nivo šećera, ishrana koja ce idealno uklopiti u formulu za kontrolu telesne težine. "Diet Whey" sadrži: Whey protein: izdvojen iz mleka bogat visoko sa aminokiselinama kao što su Cistein i Glutamin, koncentrat proteina surutke se obično sastoji od raznih frakcija proteina (kao što su beta laktoglobulin) koji po svim redovnim studijama donose benefite na planu zdravlja i blagostanja. Protein Soje: izolat soje je izuzetno bogat proteinima, u sirovom stanju to predstavlja i do 90 % ukupne materije, nizak sadržaj masti i ugljenih hidrata svrstava ovaj proteinski napitak u sam vrh kvaliteta. Soja takođe sadrže biološki aktivne ili metaboličke proteine, kao što su enzimi, inhibitori tripsina, hemagglutinins i cistein proteazu. Protein mleka: tipično bogat aminokiselinama razgranatog lanca (leucin, izoleucin i valin) "Diet Whey" takođe sadrži mnoštvo dodatih sastojaka koji se intenzivno koriste u različitim formulama za gubitak telesne težine na tržištu, kao što su: CLA (konjugovana linoleonska kiselina): CLA je dugo vremena sastvani deo proizvoda koji imaju za cilj regulaciju telsne težine, bilo da je predstavljena kao sastavni deo ovakvih proizvoda ili je u pitanju samostalna preparacija. L-karnitin: u ćelijama, Karnitin je potreban za transport masnih kiselina u citozolu u mitohondrijama tokom raspada lipida (masti) za proizvodnju metaboličke energije. Ekstrakt zelenog čaja: Ekstrakt zelenog čaja je biljni derivat iz zelenog čaja. Ekstrakt zelenog čaja sadrži katehine ili zeleni čaj katehin, koji dokazano utiče na telo kao jak antiokisdant. Laneno seme: Laneno seme sadrži visok nivo dijetetskih vlakana, obilje mikroelemenata i omega - 3 masnih kiselina. Studije su pokazale da laneno seme može da smanji nivo holesterola.

Primena: Muškarce i žene koji imaju za cilj regulaciju telesne težine. Redovni vežbači koji imaju za cilj da izgube telesne masti i kontrolisu unos kalorija. Svako ko traži visoko proteinski dodatak ishrani. Svako ko želi da zameni obrok sa visokim sadržajem proteina uz niza novih šećera.

Upotreba: Koristite 2-3 porcija "Diet Whey" svakodnevno da pomogne izgradnju mišića i tonira muskulaturu. Za muškarce: Dodajte 2 kašičice (oko 50g) "Diet Whey" u 350ml hldne vode i protresite 10 sekundi. Za žene: Dodajte 1 ili 2 merice (oko 25g - 50g u zavisnosti od preferencija i zahteva ) "Diet Whey" u 175ml (ako se koristi 1 merica) ili 350ml (ako se koristi 2 merice) hladne vode i protresite 10 sekundi.

Upozorenja: Čuvati na suvom i hladnom mestu Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu dozu i čuvajte van domašaja dece. Suplemente ne treba koristiti kao zamenu za raznovrsne ishranu.

Proizvođač: PhD Nutrition. UK

Proizvod je dostupan u pakovanjima od 500gr, 1kg i 2kg i pogodan je kao zamena za obrok, kao i za režim ishrane u fazi mršavljenja.