Zašto treba da probate kružni trening?Pokrenite svoj metabolizam sa ovim lakim, prilagodljivim vežbanjem.
Otkrivamo vam šest razloga zašto treba da probate ovaj turbo trening danas!

1. MAKSIMALNI REZULTATI ZA MINIMALNO VREME

Ukoliko mu to nije posao, niko nema sate da provede u teretani. Možete da da uklopite efektivni trening celog tela bilo da imate 15 minuta ili sat. 

2. IZAZOV ZA CELO TELO

Time što ćete uklopiti individualne "stanice" (pauze) kao deo kruga za celo telo, garantovano ćete pokrenuti svaku veći i manju grupu mišića.

3. KOMBINOVANJE KARDIO I TRENINGA JAČINE

Možda više volite kardio vežbe, pa zanemarujete vežbanje s tegovima ili obrnuto. Kružni trening nudi najbolje od oboje tako što vam omogućava da kombinujete jako intenzivne kardio vežbe sa dizanjem tegova za sveobuhvatno i efikasno vežbanje.

4. PODIŽE VAŠ METABOLIZAM

Zahvaljujući mnogim koristima jako intenzivnog intervalnog treniranja i dizanja tegova, kružno treniranje pokreće vaše sagorevače masti u jak rad. Sagorećete više kalorija za 20 minuta nego što biste za ceo sat na eliptikalu. Plus, efekti vežbanja će učiniti da vaš organizam brže sagoreva masti i do 48 sati pošto završite trening.

5. NE GUBITE NI MINUT

Čekanje u redu za svoju omiljenu spravu može lako da vam ubije motivaciju. Sa kružnim treniranjem, lako možete da zamenite vežbu u svakom krugu drugom za isti deo tela, i da opet imate isti sjajan efekat.

6. POBEDITE DOSADU U TERETANI

Bilo da volite da se držite jedne rutine neko vreme da biste izmerili svoj razvoj ili više volite da mešate svaki put kad odete u teretanu, ako budete imali plan, to će vas učiniti samopouzdanijim i efikasnijim.

JEDINA LOŠA STRANA KRUŽNOG TRENINGA

Kružni trening može zauzimati mnogo prostora i/ili opreme. To nije problem ako ste kod kuće, ali ako ste u teretani i zauzimati pola opreme, pustite ljude da rade sa vama.